ZF 24

Şantiere de 15 mil. euro în centrul Bucureştiului: clădiri de birouri şi hotel

Şantiere de 15 mil. euro în centrul Bucureştiului:...

Autor: Cristi Moga

26.09.2013, 22:12 3389

Un medic stomatolog, grupul israelian Jupiter, care deţine un centru comercial în Piteşti, şi administratorul firmei de proiectare şi arhitectură Proiect Bucureşti lucrează la trei investiţii imobiliare în spatele hotelului Hilton din centrul Capitalei, proiecte estimate la 15 mil. euro.

Două dintre proiecte sunt situate „gard în gard“ pe strada George Enescu, unde vor fi construite, potrivit datelor ZF, o clădire de birouri şi un hotel de patru sau cinci stele.

Hotelul va fi dezvoltat de firma Dentotal Investment, printre ai cărei acţionari se află un medic stomatolog de 43 de ani, Bogdan Dogariu, care deţine 35% din acţiuni. „Proiectul ar trebui finalizat anul viitor în lunile octombrie – noiembrie, dar în momentul de faţă nu vă pot spune detalii cu privire la acest proiect“, a declarat Dogariu.

Chiar lângă terenul celor de la Dentotal israelienii de la Jupiter Group, care deţin centrul comercial Jupiter City din Piteşti, construiesc o clădire de birouri în jurul unei case istorice. Investiţia în proiect s-ar putea ridica la circa 7 milioane de euro, potrivit estimărilor ZF.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO