ZF 24

Ziua de Iasi: Intreaga conducere de la Ceramica SA a demisionat

24.08.2007, 11:17 92

Intreg Consiliul de Administratie al SC Ceramica SA Iasi si-a inaintat ieri demisia din functie, scrie Ziua de Iasi, citand un raport al lui Aurel Tarciniu.

"SC Ceramica SA Iasi informeaza ca domnii administratori Tarciniu Aurel, Bialus Amedio si Bejinariu Ilie au inaintat la societate scrisori de renuntare la contractele de administrare incheiate cu SC Ceramica SA, renuntari ce vor intra in vigoare odata cu aducerea acestora la cunostinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, din data de 31 august / 17 septembrie 2007", se precizeaza in raportul respectiv.

Ceramica Iasi a derulat o oferta publica de preluare obligatorie in perioada care a esuat. Actionarul majoritar, Ugirofin BV, a oferit 6,58 lei/actiune pentru achizitionarea a 34,1% din capitalul producatorului de caramizi si tigle, cu mult sub cotatiile de pe piata RASDAQ din ultima luna, cuprinse intre 10,5 lei si 13,5 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO