ZF 24

Zapp a lansat serviciile de telefonie mobila prepay

03.12.2008, 12:53 111

Compania Telemobil, care administreaza operatorul de telefonie mobila Zapp, a lansat serviciile de telefonie mobila preplatite, care sunt disponibile sub forma unui pachet care include pentru 149 de lei un telefon mobil in standard CDMA si un credit de 20 de euro.

Noutatea pe care se bazeaza Zapp pentru a atrage clienti este reprezentata de faptul ca utilizatorii acestui serviciu vor primi cate 8 eurocenti pentru fiecare minut de apel din alta retea. Practic, sustin oficialii Zapp, daca utilizatorii serviciului prepay sunt sunati in mod constant de clienti din alte retele, acestia vor avea in permanenta un credit suficient pentru a putea efectua apeluri sau trimite SMS-uri, fara a cheltui bani pentru acest lucru. Acesta este motivul pentru care serviciul a fost denumit “Zapp No Pay”, explica oficialii Telemobil.

Tarifele pentru apelurile in alte retele pentru serviciul Zapp No Pay este de 0,16 eurocenti pe minut in timp ce apelurile in reteaua Zapp sunt tarifate cu 0,08 eurocenti.

Clientii Zapp vor avea posibilitatea de a apela alti utilizatori, indiferent de retea, chiar daca au credit zero pe telefon, insa nu vor putea efectua o convorbire. Practic, clientii Zapp vor putea apela pentru cateva secunde un alt numar de telefon, astfel incat sa-i determine pe respectivii utilizatori sa ii sune inapoi.

Telefonul mobil inclus de Zapp in pachetul prepay este CDMA, astfel incat nu include o cartela sim si nu poate fi utilizat in alte retele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO