ZF 24

Wizz Air va lansa curse din Targu-Mures spre Londra si Dortmund

Wizz Air va lansa curse din Targu-Mures spre Londra si Dortmund
20.08.2007, 17:14 40

Operatorul ungar de curse low-cost Wizz Air va lansa doua curse cu plecare de pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, spre Londra, in luna octombrie, si Dortmund, la sfarsitul lunii februarie 2008, a anuntat astazi compania.

Frecventa va fi de trei zbouri pe saptamana. Biletele pot fi deja rezervate, la pretul de minim 89 lei (27 euro), cu toate taxele incluse.

Wizz Air zboara din Targu-Mures spre Budapesta, Roma si Barcelona.

Tot in februarie 2008, compania va lansa doua curse cu plecare din Bucuresti spre Parma si Venetia (Treviso) si va creste numarul zborurilor pe alte sase rute operate din Romania, ajungand la un total de 38 de curse saptamanale. In plus, din luna octombrie a acestui an operatorul va avea curse din Capitala spre Liverpool si Valencia.

Wizz Air detine in regiune 6 baze operationale: Katowice, Varsovia, Gdansk in Polonia, Budapesta in Ungaria, Sofia in Bulgaria si Bucuresti in Romania, operand curse catre aproape 50 de destinatii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO