ZF 24

Wizz Air ajunge din iarnă la 133 de rute de pe aeroporturile din România

Wizz Air ajunge din iarnă la 133 de rute de pe...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2017, 11:25 3912

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a lansat orarul de iarnă 2017, crescând frecvenţa zborurilor în întreaga reţea din România cu o medie de 13% şi oferind mai mult de 3 milioane de locuri pe 133 de rute.

Compania oferă 500.000 de locuri cu preţuri reduse cu 25% pentru toţi pasagerii care rezervă călătorii astăzi, 9 martie, până la miezul nopţii.

Pasagerii care îşi planifică vacanţa pentru sezonul de iarnă pot alege dintre cele 56 de destinaţii Wizz Air disponibile în reţeaua din România, inclusiv Dubai, Tenerife, Lamezia Terme, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga, locuri cu soare tot timpul anului. Iar pentru cei care vor să se bucure de un city-break, reţeaua WIZZ oferă o mulţime de oraşe interesante precum Roma, Berlin, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

 “Wizz Air anunţă cu bucurie orarul de iarnă 2017 ce oferă 133 de rute la preţ redus spre 22 de ţări din toată Europa şi nu numai. Numeroase destinaţii cunoscute atât pentru călătorii de business, cât şi pentru vacanţă, cum ar fi Barcelona, Londra, Eindhoven sau Lisabona, sunt deja accesibile pasagerilor din România, de pe 10 aeroporturi locale, în programul de iarnă. Astăzi oferim pasagerilor WIZZ o reducere specială de 25%* pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru rezervările efectuate până la miezul nopţii”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager la Wizz Air.

Pentru 2017, WIZZ a anunţat deja începerea a 14 noi rute spre nouă ţări din România, precum şi adăugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca şi Craiova. Anul acesta Wizz Air va avea alocate 22 de aeronave în România, inclusiv 5 aeronave Airbus A321 noi, cu 230 de locuri şi va angaja peste 750 de membri de echipaj orientaţi către pasageri. Compania a transportat mai mult de 28 de milioane de pasageri spre şi către România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO