ZF 24

Winkler: Nokia a selectat Romania ca urmare a avantajelor mediului economic local

17.01.2008, 20:59 24

Investitia grupului finlandez Nokia in judetul Cluj s-a realizat fara acordarea de ajutoare de stat din partea statului roman, iar alegerea Romaniei s-a datorat avantajelor competitive ale mediului economic national, a declarat, astazi, deputatul UDMR in Parlamentul European Iuliu Winkler, citat de Mediafax.

"Alegerea Romaniei de catre Nokia s-a datorat avantajelor competitive pe care mediul economic din tara noastra le prezinta in acest moment, respectiv regimul favorabil de impozitare, costul relativ scazut al fortei de munca in conditiile unei inalte calificari a acesteia. Mediul economic din Romania este atractiv pentru investitorii din domeniul IT&C, acest lucru fiind demonstrat atat prin performantele inregistrate la export a celor peste 9.000 de IMM-uri autohtone, cat si prin prezenta tuturor marilor companii multinationale din domeniu", a afirmat Winkler intr-un comunicat remis, astazi, agentiei MEDIAFAX.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO