ZF 24

Vosganian ii cere lui Boc sa desemneze un purtator de cuvant capabil sa discute pe teme economice

23.01.2008, 20:26 19

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, i-a transmis liderului PDL, Emil Boc, ca "viziunile" cu privire la colapsul economiei trebuie insotite de cifre si a rugat toate partidele parlamentare sa identifice purtatori de cuvant pe teme economice, care sa poata discuta profesionist, informeaza Mediafax.

"Il rog pe domnul Emil Boc si pe toti ceilalti domni care au pe viitor astfel de viziuni cu privire la colapsurile si celelalte pericole ale economiei romanesti sa utilizeze cifre ca sa putem avea o discutie politicoasa. In acelasi timp, eu rog toate partidele parlamentare, si nu numai, sa identifice purtatorii de cuvant pe teme economice, persoanele cu care noi sa discutam in baza unei calificari profesionale, in baza unei experiente, a unei cariere exemplare in domeniul economic, pentru a nu risca sa introducem teme atat de importante la nivelul dezbaterii politicianiste", a spus Vosganian.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO