ZF 24

Vodafone Romania va furniza servicii de comunicatii pentru ANRCTI de peste un milion de euro

07.01.2008, 14:39 19

Vodafone Romania va furniza servicii de comunicatii prin retele fixe si mobile pentru Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), valoarea contractului ridicandu-se la 3,924 milioane de lei.

"Pana la finele lunii februarie, Vodafone Romania s-a obligat prin contract sa finalizeze solutia integrata de comunicatii, bazata pe tehnologia IP (Internet Protocol)", au declarat, luni, pentru Mediafax, reprezentantii ANRCTI.

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a organizat, in luna noiembrie, o licitatie pentru achizitionarea de servicii de comunicatii prin retele fixe si mobile, furnizate de un singur operator sau consortiu.

La termenul limita, 5 noiembrie 2007, ANRCTI a primit oferte de la Romtelecom si Vodafone Romania.

Prin implementarea si utilizarea unei solutii integrate de comunicatii, bazata pe tehnologia IP (Internet Protocol), ANRCTI preconizeaza o reducere a costurilor totale pentru servicii de comunicatii cu aproximativ 25%.

In prezent, autoritatea de reglementare utilizeaza serviciile de comunicatii de date si telefonie fixa si mobila furnizate de opt operatori diferiti.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO