ZF 24

Vodafone Romania a preluat operatiunile postpaid ale dealerului Petrocom D&V

12.09.2007, 12:10 22

Vodafone Romania, filiala locala a celui mai mare operator de telecomunicatii din lume, a anuntat ca a preluat toate locatiile si operatiunile postpaid ale companiei Petrocom D&V, dealer exclusiv Vodafone in perioada ianuarie 2001 - septembrie 2007, au anuntat oficialii operatorului de telefonie mobila.

Tranzactia, a carei valoare nu a fost precizata, va fi finalizata pana pe 17 septembrie 2007.

In urma achizitiei, Vodafone Romania va prelua toate operatiunile postpaid, precum si cele 55 magazine detinute de Petrocom D&V in Bucuresti si in 25 de judete din tara.

"Prezenta puternica a Petrocom in majoritatea regiunilor tarii, precum si experienta sa ca distribuitor exclusiv al produselor si serviciilor Vodafone, au fost factori importanti pentru incheierea acestei tranzactii", a declarat Liliana Solomon, director executiv Vodafone Romania, adaugand ca strategia Vodafone Romania este sa mentina un raport echilibrat intre reteaua de magazine proprii si retelele de magazine ale dealerilor sai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO