ZF 24

Vodafone lansează oferte pentru familii şi copii

Vodafone lansează oferte pentru familii şi copii

Autor: Ioana Nita

03.10.2013, 17:06 1697

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat programul Vodafone Familia prin care atât clienţii noi, cât şi cei existenţi care aleg unul dintre planurile tarifare ale operatorului mai mari de 9 euro vor primi beneficii suplimentare precum convorbiri nelimitate în reţea, trafic dublu de date sau reduceri din preţul abonamentului.

“Cu Vodafone Familia, fiecare utilizator va putea alege pachetul adaptat nevoilor sale de comunicare, RED, Smart sau Easy, şi va primi în acelaşi timp, trafic dublu de date pentru navigarea online, dar şi convorbiri nelimitate în reţea. O familie care are între 2 şi 5 abonamente beneficiază de acum si de un control mai bun al costurilor, primind o singură factură pentru toate abonamentele”, a declarat Andreea Cramer, Director Postpaid în cadrul Vodafone România.

Programul Vodafone Familia este destinat familiilor cu minim 2 şi maxim 5 membri care aleg pachetul Easy 9, gama Smart sau RED 29, la care aceştia primesc convorbiri nelimitate în reţea şi trafic dublu de date.

Vodafone a lansat de asemenea şi două abonamente penrtu copii, Smart Kids şi Easy Kids. Pachetul Smart Kids oferă, pentru 12 euro/lună, 1000 de minute în reţea, 100 de minute naţionale şi 100 MB trafic de date, la care se adaugă promoţia de 50% mai multe beneficii şi SMS-uri nelimitate în orice reţea. Abonamentul Easy Kids costă 8 euro/lună şi include 500 de minute in retea,50 de minute si SMS-uri nationale, SMS-uri nelimitate in retea si 25 MB trafic de date.

Vodafone România, parte a grupului britanic cu acelaşi nume, a avut anul trecut afaceri de 775 milioane euro, iar la sfârşitul lunii iunie avea aproximativ 8 milioane de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO