ZF 24

Vanghelie: Basescu mananca papadie si salata, cu Udrea, care e anemica "de la foarte multa papadie"

15.06.2009, 12:27 44

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, ca Traian Basescu "mananca papadie si salată", iar ministrul Turismului, Elena Udrea, este anemica "de la foarte multa papadie" si nu isi da seama ce declara, intrucat ia masa cu seful statului, informeaza Mediafax.

"Cu papadia? Papadie mai mult domnul Basescu, si cu salata, pentru ca ii plac foarte mult legumele. Am inteles ca mananca papadie si salata", a spus Vanghelie, comentand astfel referirile sefului statului la papadie si salata, facute in sedinta de Guvern de duminica, in contextul in care ii cerea ministrului Educatiei sa inceapa reforma curriculara.

Intrebat cum comenteaza declaratiile ministrului Elena Udrea, care spunea ca PSD se gandeste sa iasa de la guvernare, Vanghelie a spus: "S-ar putea sa ia masa cu domnul presedinte, sa manance papadie multa si atuncea, dansa, fiind mai anemica de la foarte multa papadie, sa nu-si fi dat seama ceea ce a declarat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO