ZF 24

Valtec Romania, importatorul lubrifiantilor Repsol, estimeaza afaceri de 9 milioane de euro

13.04.2010, 13:55 313

Valtec Romania, importatorul si distribuitorul lubrifiantilorRepsol pe pata lcoala, esytimeazxa afaceri de 9 milioane de europentru anul in curs, nivel similar cu cel din 2009.

"In 2010 ne propunem dezvoltarea retelei de distributie directa,consolidarea reselei business to business si cresterea notorietatiibrandului. Ne propunem aceeasi cifra de afaceri avand in vedererealitatile economice specifice", a declarat Codrin Adam, directorde marketing al Valtec.

Compania a comercializat in cursul anului trecut circa 3 milioanede litri de ulei de motor. Reprezentantii Valtec si Repsol auapreciat ca piata locala de lubrifianti a inregistrat o contractiede 40% in cursul anului trecut, la uin volum de 80 - 100 demilioane de litri.

Repsol este o companie petroliera de produse chimice si gazenaturale, care deruleaza activitati de explorare, productie,rafinare, distributie si comercializare. In 2009, grupul a avutafaceri de 49 miliarde euro si un profit net de 1,55 miliardeeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO