ZF 24

Urmăriţi astăzi, de la ora 16:00, prima ediţie a emisiunii Timişoara Capitală Europeană a Culturii în 2023, un proiect realizat cu susţinerea Băncii Transilvania. Cum s-a schimbat Timişoara în ultimii ani şi unde mai e loc de îmbunătăţiri?

Urmăriţi astăzi, de la ora 16:00, prima ediţie a...

Autor: Cristina Roşca

12.09.2023, 09:30 149

Ovidiu Şandor, fondatorul Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar mixt ISHO, şi al fundaţiei Art Encounters, povesteşte astăzi, în prima ediţie a emisiunii Timişoara Capitală Europeană a Culturii în 2023, despre cum s-a schimbat în ultimii ani oraşul de pe Bega şi unde mai e loc de îmbunătăţiri. El este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Timişoara şi este totodată un nume emblematic în arta locală, fiind pasionat, iubitor şi colecţionar de artă contemporană. Totodată, Ovidiu Şandor este implicat, prin intermediul fundaţiei Art Encounter, în mai multe proiecte culturale din oraş, proiecte despre care va povesti chiar el astăzi.

Săptămânal, în fiecare marţi, de la ora 16:00, antreprenorii şi executivii din oraşul de pe Bega vin să povestească despre cum a crescut şi cum s-a dezvoltat Timişoara în ultima perioadă.

Prima ediţie a emisiunii ZF, un proiect realizat cu susţinerea Băncii Transilvania - partenerul principal al programului Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2023 -, o are invitată şi pe Andreea Anca Nare, cofondator Niche Parfumerie. În 2012, acum mai bine de un deceniu, într-o perioadă în care în România parfumeria de nişă nu era nici măcar o nişă, ci doar o idee, un crez, un vis, doi antreprenori din Timişoara au decis să pună bazele unei afaceri în domeniu, şi asta după ce îşi învăţaseră primele lecţii despre business tot în industria frumuseţii. Aşa a apărut Niche Parfumerie, univers înmiresmat care astăzi a ajuns să cuprindă două magazine offline – unu în Timişoara şi unu în Bucureşti -, unu online şi un portofoliu de aproape 700 de produse de la 45 de branduri. Ce urmează?

Aflaţi în prima ediţie a emisiunii Timişoara Capitală Europeană a Culturii în 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO