ZF 24

UPDATE: Avionul la bordul caruia se afla presedintele polonez Lech Kaczynski s-a prabusit in vestul Rusiei. Nu exista supravietuitori - VIDEO

Avionul presedintelui polonez Lech Kaczynski s-a prabusit
10.04.2010, 11:05 274

Avionul la bordul caruia se afla presedintele Poloniei LechKaczynski si sotia sa s-a prabusit la Smolensk, in vestul Rusiei(vezi harta), accidentul aviatic soldandu-se cu celputin 87 de victime.

Ministrul de externe al Poloniei a confirmat ca presedintele sisotia sa se afla la bordul avionului care s-a prabusit sambata inapropierea orasului Smolensk.

Nicio persoana aflata la bordul avionului prezidential poloneznu a supravietuit, a anuntat guvernatorul regiunii ruse, intr-ointerventie televizata, potrivit Mediafax.

"Nu exista supravietuitori in aceasta catastrofa", a declaratguvernatorul Serghei Antufiev prin telefon la postul de televiziuneVesti-24. "Potrivit informatiilor preliminare, la bord se aflau 85de membri ai delegatiei şi echipajul", a adaugat el.

Nascut la 18 iunie, Lech Kaczynski era co-presedintelepartidului Prawo i Sprawiedliwocc (Dreptate si Justitie). Kaczynskia fost ales primar al Varsoviei in 2002, dupa expirarea mandatului,la 23 decembrie 2005 fiind numit presedinte alPoloniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO