ZF 24

Unul din marii agricultori ai Romaniei se retrage. Culita Tarata a transferat afacerile din agricultura pe numele unuia dintre fii

02.04.2010, 16:18 141

Deputatul de Neamt si unul dintre cei mai mari agricultori aiRomaniei Culita Tarata a transferat participatia de 90% pe care odetinea la compania TCE 3 Brazi, cu activitati in agricultura,catre unul dintre cei trei fii, Mihai, in varsta de 25 de ani,informeaza Mediafax.

Cesiunea a avut loc in luna martie a acestui an. Restul de 10%din actiunile firmei se afla in posesia Elvirei Tarata, sotiadeputatului.

"Am transferat actiunile pe numele fiului meu pentru ca a venitrandul lui, iar copiilor trebuie sa le dai repede o povara peumeri, pentru ca altfel ajungem sa ii tinem noi sa stea degeaba sisa ajungem sa-i scoatem la pensie", a declarat agentiei MediafaxCulita Tarata.

El a adaugat ca in ultima vreme Mihai Tarata se ocupa deja deafacerile din agricultura ale familiei. Mai multe despre Culita Tarata si transferul afacerii saleunuia dintre fiii sai cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO