În vara anului trecut, a pus bazele firmei JFK Burger (care administrează brandul Burger House), un restaurant orientat pe comercializarea de burgeri
Clujeanul Eduard Ebincă în vârstă de 30 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, s-a decis să renunţe la activitatea de steward pentru a-şi deschide propria afacere în centrul oraşului Cluj.
Tânărul a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (debutant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului trecut, a pus bazele firmei JFK Burger (care administrează brandul Burger House), un restaurant orientat pe comercializarea de burgeri, iar anul acesta el ţinteşte afaceri de 1 milion de lei.
„Un rol esenţial pentru crearea acestui business l-a avut ultimul job deţinut, cel de steward, care mi-a oferit o imagine destul de detaliată a lumii în care trăim. Aşa am început să mă îndrept spre conceptul de burger. Timp de circa un an am studiat piaţa din România şi direcţia în care se îndreaptă acest fel de business“, spune Eduard Ebincă, acţionarul Burger House.