ZF 24

Ultimă oră: Incendiu puternic în Galaţi. Zeci de hectare de pădure cuprinse de flăcări

Ultimă oră: Incendiu puternic în Galaţi. Zeci de...

Autor: Departamentul Corespondenţi

28.07.2019, 16:42 641

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, într-o pădure din judeţul Galaţi, iar flăcările ar putea ajunge în localitatea Chiraftei, aflată în apropiere. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 100 de hectare de pădure.

Incendiul a izbucnit la una dintre intrările în satul Chiraftei şi a fost anunţat, duminică, în jurul orei 15.00.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, pompierii reuşind să oprească focul care înainta către casele din sat, însă au ars aproximativ 100 de hectare de pădure.

„Un incendiu de pădure în zona Chiraftei, acesta a fost anunţat în jurul orei 15.00. Acolo acţionează două autospeciale, iniţial a fost o autospecială. Pompierii acţiopnează pentru localizarea şi limitarea incendiului doar la pădure, sunt afectate100 hectare. Exista pericolul să se extindă la case, dar acum s-a reuşit limitarea focului. La faţa locului este mobilizare, sunt cetăţeni, voluntari, autorităţile locale”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu.

La această oră, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO