ZF 24

Tuca Zbarcea a promovat cinci avocati seniori in functia de parteneri

20.01.2008, 14:12 26

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, una dintre cele mai mari firme de pe piata locala de profil, a numit in functia de parteneri cinci avocati seniori din cadrul companiei, ajungand la un total de 15 parteneri ai societatii.

Cei cinci noi parteneri - Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache (Tiparu), Cristina Metea si Oana Ureche ? ocupa noile pozitii incepand cu data de 1 ianuarie 2008.

"La baza deciziei noastre au stat remarcabilele lor calitati profesionale, aportul lor in fondarea firmei in 2005 si, in general, meritele deosebite din ultimii ani in dezvoltarea si ascensiunea noastra. Ioana, Levana, Raluca, Cristina si Oana sunt printre cei mai valorosi coechipieri ai nostri, de care ne leaga multe amintiri si satisfactii profesionale si care ne sunt alaturi inca din prima zi de existenta a Tuca Zbarcea & Asociatii", a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al casei de avocatura.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO