ZF 24

Trei tiruri au luat foc intr-o parcare din Bragadiru, doua persoane au fost ranite

25.04.2010, 15:49 378

Trei tiruri au luat foc, duminica dupa-amiaza, intr-o parcaredin localitatea ilfoveana Bragadiru, doua persoane care au fostranite in urma incendiului fiind duse la un spital din Capitala, adeclarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al ISU Ilfov,Simion Petrus.

Potrivit locotenentului Simion Petrus, incendiu a izbucnit laremorca unuia din cele trei tiruri aflate in parcarea dinlocalitatea ilfoveana Bragadiru, la intersectia Soselei de Centruraa Bucurestiului cu Soseaua Alexandriei, care era improvizata calocuinta si unde statea o familie.

De la aceasta remorca, focul s-a extins spre alte doua tiruriparcate in apropiere, unul incarcat cu cherestrea, iar altul curame de geam termopan, a spus purtatorul de cuvant alInspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov. Mai multedespre incendiul care a a avut loc in parcarea dincomuna Bragadiru cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO