ZF 24

Trei solutii anti-plictiseala!

17.11.2008, 16:54 111

Multi ar spune ca lunea ar trebui rezervata pentru acomodarea cu saptamana de munca ce tocmai incepe. Time Out va spune ca luni este ziua perfecta pentru a va acomoda cu inceputul unei saptamani plina de voie buna.

Filmul de zilei de luni este o comedie, una destul de reusita si care sigur o sa va bine-dispuna. “Cum sa ramai fara prieteni” pe numele sau original “ „How to lose friends and alienate people” va va oferii garantat prima portie de ras sanatos pe saptamana aceasta. Filmul ruleaza la Cinema Pro, Hollywood Multiplex si Movieplex.

Ramanem pe strada cinematografiei si recomandam, pentru aceia care prefera documentarele, o vizita la Centrul Ceh, unde, incepand cu orele 20:00, ruleaza "Cetateanul Havel”, un film despre fostul (si probabil cel mai iubit) presedinte al Cehiei.

Lunea este saraca in concerte sau spectacole de teatru, asa ca in loc de o invitatie in oras, va trimitem la librarie. J.M. Coetze, laureatul premiului Nobel pentru literatura este prezent pe rafturile librariilor din Bucuresti cu “Maestrul din Petersburg”. Maestrul nu este altul decat Dostoievsky, marele scriitor rus. Sa scrii un roman in care personajul principal este Dostoievski, pornind de la un capitol apocrif al acestuia, este un mare pariu artistic, aflati daca Coetze l-a castigat citind „Maestrul din Petersburg”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO