ZF 24

Trei morţi şi 10 răniţi, pe autostradă în Ungaria, înainte de Vama Nădlac

Trei morţi şi 10 răniţi, pe autostradă în Ungaria,...

Autor: Departamentul Corespondenţi

15.02.2017, 11:05 329

Potrivit directorului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, Mircea Merea, numărul persoanelor decedate în accidentul de pe Autostrada paneuropeană, din Ungaria, a crescut, fiind patru persoane pentru care nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate.

Merea a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a crescut şi numărul celor răniţi, fiind, în prezent 17 persoane care au avut nevoie de îngrijii medicale, dintre care 11 sunt rănite grav.

„Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul din Szeged”, a mai declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul medical al Ambulanţei Arad, Mircea Merea.

Autocarul înmatriculat în România, implicat în carambolul de pe autostradă circula dinspre Hamburg spre Bucureşti.

Primele informaţii arătau că trei persoane au murit şi 10 sunt rănite, în urma unui accident care a avut loc miercuri dimineaţa pe autostradă, în Ungaria, cu 2 kilometri înainte de Vama Nădlac.

Un autocar cu numere de România a fost implicat într-un grav accident de circulaţie care s-a produs miercuri dimineaţă, în Ungaria, pe autostradă.

Mai multe ambulanţe din România au ajuns la faţa locului, iar echipele de intervenţie spun că cel puţin trei pasageri sunt decedaţi, iar alte zece persoane sunt rănite.

Conform primelor informaţii, accidentul a avut loc în Ungaria, la circa 2-3 kilometri de graniţa cu România, pe autostradă, pe sensul către România.

Autocarul a fost implicat într-un carambol cu mai multe maşini, printre care microbuze, camionete şi maşini mici.

Din Arad au fost trimise 4 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad şi trei ambulanţe SMURD din cadrul ISU Arad.

Circulaţia maşinilor pe sensul de intrare în România dinspre Ungaria este deviat, miercuri, din punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada Nădlac – Arad către punctul de trecere a frontierei Nădlac de pe DN 7, la câţiva kilometri distanţă de cel obişnuit, ca urmare a producerii accidentului de pe Autostradă, din Ungaria.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că se iau măsuri speciale pentru a se face faţă circulaţiei la frontieră, ca urmare a accidentului de pe Autostradă, din Ungaria.

„Autorităţile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului şi devierea traficului, iar în punctul de trecere a frontierei de pe DN 7 se iau măsuri speciale pentru a se face faţă circulaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontierei Arad, Mihaela Leş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO