ZF 24

#trebuiesărepornimbusinessul Biblioteca pentru corporatişti Bookster livrează acasă cărţile abonaţilor pe perioada stării de urgenţă: În doar câteva zile am livrat aproape 10.000 de titluri

#trebuiesărepornimbusinessul Biblioteca pentru...

Autor: Cristina Roşca

28.04.2020, 11:00 138

♦ Bookster are aproape 78.000 de cititori activi, care au făcut până acum 3,5 milioane de împrumuturi în cei circa şapte ani de activitate a companiei ♦ Aproape 1.000 de companii le oferă angajaţilor abonamente Bookster ♦ În ultimul an s-au alăturat comunităţii în jur de 13.000 de cititori şi peste 200 de companii.

Bookster, biblioteca pen­tru cor­po­ratişti dezvol­tată în­cepând cu 2013 de Alexandra Stroe şi Bogdan Georgescu, a lan­sat recent serviciul de livra­re a căr­ţilor acasă, aces­ta fiind disponibil pe pe­rioa­da stării de urgenţă în care mai mul­te companii au apelat la telemuncă. Până acum, cărţile erau livrate doar la birou­rile acestor firme care au abonament.

„Am decis să livrăm gratuit, acasă, cărţile împrumutate de abonaţi pentru că am vrut să rămânem aproape de ei şi în această perioadă dificilă. Ne-am dat peste cap şi în două săptămâni am lan­sat ser­viciul de livrări acasă. Reacţia abo­naţilor a fost peste aşteptări, în doar câte­va zile am livrat aproape 10.000 de cărţi aca­să la cititori“, spun oficialii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO