ZF 24

Topul celor mai mai citite ştiri de astăzi

Topul celor mai mai citite ştiri de astăzi

Autor: Ştefan Stan

23.05.2014, 18:30 436

Domnule Blidar, “şi noi, tinerii, suntem dezămagiţi de dumneavoastră, generaţia părinţilor noştri, pentru că nu aţi avut o viziune în aceşti 25 de ani"

Vă trimit acest mesaj legat de un articol publicat (vedeţi aici) astăzi de colega dumneavoastră Raluca Ghinea, care prezintă un punct de vedere al dlui. Blidar referitor la generaţiile tinere care lucrează pentru dumnealui şi mai apoi, la generaţiile tinere la modul general. Articolul în sine reprezintă o "admonestare" cel puţin incorectă, din punctul meu de vedere personal.

Tovarăşi, banii înapoi! Dacă sunteţi ”mândri că sunteţi români”, fiţi pe banii voştri nu pe ai altora!

”Nu pot să dau detalii pe nicio lege, sunt în campanie electorală” se răţoieşte Claudiu Manda (38 de ani), deputat PSD şi vicepreşedinte al Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, doctorand în management al Universităţii Valahia din Târgovişte, întrebat fiind despre soarta legii certificatelor de depozit în agricultură, acum că se apropie ”campania de recoltat” la grâu, orz şi ce-o mai fi.

Un nonsens economic despre care toţi tac

Trebuie să vină străinii să se mire de nonsensul numărul unu al economiei româneşti – avem doar 4,5 milioane de salariaţi la o populaţie de 20 de milioane de locuitori, la fel ca Ungaria sau Cehia, la doar 10 milioane de locuitori - şi aceasta bineînţeles ca urmare a unei discuţii cu jurnaliştii şi nu cu oficialii statului român.

Preşedintele Cehiei: 5 milioane de salariaţi şi o rată a şomajului de 7% în România sunt un nonsens economic

„Vizita mea are la bază principiul numit „white lobbying“.  „Black lobby“ are la bază corupţia, „white lobby“ este lipsit de corupţie. Un politician trebuie, pur şi simplu, să susţină companiile atunci când au succes pe plan naţional, nu când se apropie de faliment”.

Electrica scoate 51% din acţiuni pe bursă pe 10 iunie. Preţ: 390 mil. euro

Oferta de vânzare pe bursă a 51% din acţiunile statului la compania Electrica începe în două săptămâni. Investitorii mici vor avea subscrierile garantate până la 1.000 de acţiuni, echivalentul unei sume estimate de 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO