ZF 24

Topul celor mai citite articole de astăzi

Topul celor mai citite articole de astăzi
20.08.2014, 20:00 164

Harta care arată cât valorează de fapt 100$ în fiecare stat din SUA

Grupul de cercetare Tax Foundation a publicat o hartă care arată valoarea relativă a 100 de dolari americani în fiecare stat din SUA, comparată cu media naţională, prin folosirea unor informaţii oferite de Biroul american de Analiză Economică, scrie Business Insider.

Despre Dinu Patriciu, omul care mi-a dat cea mai importantă ştire pe care am scris-o

“Mi-ar plăcea să scrii câteva dintre lucrurile simple sesizate la Dinu Patriciu, de când ai fost tu în preajma lui: calatoria la kazahi, inaugurarea staţiei din Franţa, paharul cu lapte. Ce zici? O seară bună.”

 
După săptămâni în care fotografii cu presupusul iPhone 6 au făcut înconjurul Internetului, au fost publicate primele imagini cu un model al noului smartphone  de la Apple, care ar putea fi cel mai apropiat de versiunea finală, scrie Business Insider.
 
 
Grupul francez Carrefour, cu afaceri anuale de aproape 1,2 mi­liarde de euro pe piaţa locală, şi-a montat sigla pe cel de-al nouălea hipermarket din Bucureşti ce va fi deschis peste două săptămâni în cartierul Rahova, după ce în ultimii trei ani, de la inaugurarea ma­gazinului din Şoseaua Chitilei, retailerul nu a mai deschis unităţi pe format mare în Capitală.
 
 
Abe Storey, un american de 16 ani din San Francisco, urmează să lanseze un start-up, Lock Up Mail, care va oferi utilizatorilor un nivel mai ridicat de securitate pentru adresele de email, scrie Business Insider.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO