ZF 24

Topul celor mai buni sefi de companie din Romania: Coca Cola, ING Asigurari de Viata si Tuborg ocupa podiumul

01.02.2010, 17:44 137

Calin Dragan (Coca Cola HBC Romania), Cornelia Coman (INGAsigurari Viata), Shachar Shaine (Tuborg Romania) si Wargha Enayati(Centrul Medical Unirea) au fost desemnati managerii anului 2009,in cadrul unui eveniment organizat de HR Club, asociatiaprofesionistilor in resurse umane din Romania.

"Criteriile de selectie pentru desemnarea celor mai buni CEO sauGeneral Manageri au fost implicarea personala in implementarea unorproiecte de HR, alaturi de directorul de resurse umane. Deasemenea, s-au analizat si performantele financiare ale companieiin raport cu piata", sustine Ruxandra Stoian, partener al PwCRomania si director servicii de consultanta in resurse umane siunul din cei sapte membri ai juriului HR Club. Gala premiilor inExcelenta HR Club a mai premiat, pe langa managerii generali, sicele mai bune proiecte de HR sau cei mai performanti manageri delinie ai anului.

Cele mai bune proiecte de resurse umane au fost derulate decompania Coca Cola, care a avut in 2009 un proiect de consolidare abrandului de angajator si cel al companiei Honeywell Life SafetyRomania, pentru un program de coaching pentru lideri. De altfel,Coca Cola a investit anul trecut 600.000 de euro in programe detraining si dezvoltare organizationala.

Managerii de linie care s-au implicat activ in 2009 pentrumentinerea echipei au fost Paula Geza, director al GrupuluiComercial Sud in cadrul Unicredit Tiriac Bank si Iulia Rosian,Chief Operating Officer in cadrul Sandoz Romania.
HR Club, care are peste 370 de membri, a mai organizat Galapremiilor in Excelenta si in 2009.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO