ZF 24

Ţiriac a investit 50 mil. euro într-un complex de apartamente în zona de nord a Capitalei

Autor: Liviu Popescu

21.09.2023, 15:25 4096

Ţiriac Imobiliare, divizia de dezvoltări imobiliare a grupului Ţiriac, a investit 50 mil. euro într-un proiect imobiliar, în zona Stejarii din nordul Capitalei, într-un complex edificat pe amprenta anterioară a unei fost construcţii. Proiectul, început în septembrie 2020, oferă spre închirierea 198 de apartamente cu o suprafaţă totală utilă de 29.000 de metri pătrăţi.

“Avem 21 de tipuri de apartamente de la 90 de metri pătraţi la 700 de metri pătraţi. Sunt 437 de locuri de parcare iar întreg traficul auto se va desfăşura în subsolul clădirii”, a spus astăzi Răzvan Enache, director general al Ţiriac Imobiliare.

Minimul chiriei nete începe de la 1.550 de euro. “Putem ajunge la alte valori în funcţie de ce îşi doreşte clientul. Serviciile concierge sunt incluse”, menţionează el.

Ţiriac Imobiliare, grup de companii ce activează în domeniul imobiliar, este parte a Grupului Ţiriac. Creat în 1994 la iniţiativa lui Ion Ţiriac, Grupul Ţiriac este unul dintre cele mai mari holdinguri private româneşti, ale cărui principale afaceri se derulează într-o serie de domenii precum auto, financiar, imobiliar, aviaţie sau sport.​

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO