ZF 24

Timiş: Amenzi de 12.000 de lei la un club unde au dansat mai mulţi tineri fără să ţină cont de COVID

Timiş: Amenzi de 12.000 de lei la un club unde au dansat...

Autor: Laura Buciu

25.10.2020, 18:31 91

Poliţiştii din Timiş au dat două amenzi în valoare de 12.000 de lei administratorilor unui club din Timişoara, unde mai mulţi tineri au fost filmaţi dansând, deşi, prin decizie CJSU s-a impus închiderea restaurantelor şi cluburilor.

Administratorul unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din Timişoara a fost sancţionat contravenţional, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind diminuarea impactului de risc, cu două amenzi, în valoare totală de 12.000 de lei.

De asemenea, o echipă a Poliţiei Timiş vizionează, duminică, imaginile din interiorul clubului pentru a identifica persoanelor care nu au respectat legislaţia şi au petrecut în club, acestea urmând să fie sancţionate.

Poliţia Timiş a anunţat că se va lua măsura sesizării autorităţilor competente, în vederea suspendării autorizaţiei de funcţionare a clubului.

Mai mulţi tineri au fost filmaţi, sâmbătă noaptea, la clubul din oraş, în timp ce dansau fără să ţină cont de restricţiile din perioada pandemiei. Mai mult, clubul ar fi trebuit să fie închis, după decizia CJSU, având în vedere depăşirea ratei de infectare în oraş, de peste 3 la mia de locuitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO