ZF 24

tbi bank a încheiat un parteneriat cu firma Otto Broker prin care clienţii pot cumpăra asigurări, inclusiv RCA, în rate, cu sau fără dobândă

tbi bank a încheiat un parteneriat cu firma Otto Broker...

Autor: Roxana Rosu

08.02.2024, 10:05 207

tbi bank a încheiat un parteneriat cu firma Otto Broker prin care clienţii pot cumpăra asigurări, inclusiv RCA, prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

Soluţiile BNPL permit consumatorilor să eşaloneze costul total al unei achiziţii, în rate fără dobânzi sau comisioane.

„Creşterea primelor de asigurare în 2023, în contextul presiunilor inflaţioniste, implică o nevoie tot mai mare pentru instrumente care să permită consumatorilor să îşi menţină nivelul de protecţie financiară şi să poată folosi în continuare maşinile personale pentru nevoile de mobilitate”, spune Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Otto Broker este una dintre cele mai mari companii româneşti specializate în activităţi de brokeraj de asigurări, cu peste 130.000 de clienţi  şi o reţea de vânzări de peste 30 de unităţi.

„Căutăm mereu soluţii noi pentru nevoile clienţilor, iar accesul la rate pentru RCA a fost un subiect important anul trecut. Prin parteneriatul cu tbi, oferim persoanelor fizice o soluţie eficientă pentru achiziţionarea unei poliţe de asigurare RCA. Pe parcursul proiectului pilot, am observat deja un interes crescut în rândul clienţilor pentru această opţiune de plată, care este disponibilă atât în agenţiile noastre din toată ţara, cât şi pe site-ul nostru”, a spus Victor Sraer, Managing Partner, Otto Broker.

tbi bank operează în România, Bulgaria, Grecia, Germania şi Lituania. Banca are parteneriate cu aproape 20.000 de comercianţi, un portofoliu de 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO