ZF 24

Tarom introduce zboruri spre Riga, de la 124 euro dus-intors

03.02.2010, 14:30 27

Compania aeriana de stat Tarom va introduce zboruri pe rutaBucuresti-Riga, incepand cu 28 martie, cu tarife de la 124 eurodus-intors cu toate taxele incluse. Pe aceasta ruta compania vaopera patru zboruri pe saptamana in zilele de luni, miercuri,vineri si duminica, durata zborului fiind de 2 ore si 15minute.

"Programul de operare pe ruta Bucuresti-Riga a fost ganditspecial atat pentru traficul point-to-point, cat si pentrupasagerii de conexiune, oferindu-le posibilitatea de a ajunge, viaBucuresti, in celelalte destinatii operate de Tarom", au spusreprezentantii companiei.

In sezonul de iarna compania opereaza catre 49 de destinatii inEuropa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Anul trecut, companiaTarom a introdus 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Budapesta,Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva,Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia siZurich.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO