ZF 24

Tariceanu: PNL nu trebuie sa fie catelus al PSD

07.12.2009, 15:31 15

Calin Popescu Tariceanu considera ca ar fi nejustificata grabadin partea liderilor liberali privind luarea deciziilor in acestmoment, mentionand necesitatea unei solutii politice care sa nu sebazeze exclusiv pe "ura impotriva lui Basescu", dar si ca PNL nutrebuie sa fie "catelus al PSD", informeaza Mediafax.

"Mi se pare, in general in astfel de situatii, ca graba inluarea unor atitudini si unor decizii este complet nejustificata.Normal ar fi, si asta e valabil si pentru PNL in principal, dar sipentru ceilalti, sa se astepte rezultatele definitive si sa nu seia decizii pe baza unor exit-poll-uri care intotdeauna au o marjade eroare, asa cum s-a vazut si in turul I", a declarat, luni,Calin Popescu Tariceanu.

Liberalul a subliniat ca, in opinia sa, trebuie gasita o solutiepolitica pentru scoaterea Romaniei din criza, care sa nu se bazezeexclusiv pe ura impotriva lui Basescu, la care PNL sa-si aducacontributia. Mai multe despre declaratiile facute de Calin PopescuTariceanu cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO