ZF 24

Tariceanu: Ford ca va beneficia de facilitati la Craiova

26.09.2006, 18:35 23

Ford are intentia ferma de a se implica in procesul de privatizare a uzinei Daewoo Automobile Romania, a afirmat presedintele pentru Europa al companiei, John Fleming, in discutia cu premierul Tariceanu, fiind asigurat de seful Guvernului ca potentialul investitor va beneficia de facilitati, conform normelor UE.
Presedintele pentru Europa al companiei americane a fost primit, astazi, la Palatul Victoria, de premierul Tariceanu, pentru o discutie in care privatizarea uzinei din Craiova a fost principalul subiect.
In cadrul intrevederii, John Fleming a exprimat intentia ferma a companiei americane de a se implica in procesul de licitatie privind privatizarea Daewoo Automobile Romania.
El a fost asigurat de Tariceanu ca potentialul investitor va beneficia de facilitati acordate in conformitate cu normele europene si ca procesul de privatizare va fi transparent si corect. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO