ZF 24

TAP Portugal lansează o promoţie la biletele de avion spre Portugalia şi Spania

TAP Portugal lansează o promoţie la biletele de avion...

Autor: Mirabela Tiron

22.01.2013, 18:25 2328

Compania aeriană TAP Portugal, care operează zboruri pe ruta Bucureşti-Lisabona de anul trecut, a lansat o promoţie, prin care vinde bilete de la 35 de euro, la care se adaugă taxele de aeroport. Preţul final al biletului ajunge la 210 euro, potrivit oficialilor companiei.

“Promotia este orientată către destinaţii “hot” din portofoliul TAP Portugal, atât din punct de vedere al atractivităţii turistice cât şi  prin prisma temperaturilor din aceste oraşe”

În această promoţie sunt incluse biletele ce vor fi achiziţionate de pe 23 ianuarie până pe 8 februarie, perioada de călătorie fiind 4 februarie-14 martie. Călătoriile pot fi efectuate către Lisabona, Porto, Faro, Madeira dar şi spre Madrid, Bilbao, Sevilla, Malaga şi Valencia.

Promoţia se aplică şi pentru zborurile din Budapesta către Portugalia.

Compania aeriană a Portugaliei, TAP, care transportă anual 9 milioane de pasageri, a intrat pe piaţa românească cu trei zboruri săptămânale directe pe ruta Bucureşti-Lisabona din 30 iunie 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO