ZF 24

Tabere pentru adulţi – unii fac „dezvoltare personală” sau se caţără pe munte, alţii învaţă cititul rapid

Tabere pentru adulţi – unii fac „dezvoltare personală” sau se caţără pe munte, alţii învaţă cititul rapid
30.07.2010, 10:17 959

Şomerii dărâmaţi vin să se repare psihic într-o tabără laPredeal, pe aproape 500 de euro; iubitorii de escalade îşi"cumpără" patru zile de căţărări în Bulgaria, cu 350 de lei; iarciudaţii care vor să înveţe tehnica citirii rapide, o fac întaberele speciale, pe 1.000 de lei.

După primul şomer care s-a cerut în tabără să-şi recapeteîncrederea în sine, s-au mai înscris şi alţii. Apoi, şi mai mulţi.De vara asta, şomerul depresiv va deveni o specie comună întaberele de dezvoltare personală ale programului "Body MindSpirit". Tabăra din luna august, cu tema "Încrederea în sine -cheia succesului", este gândită special pentru această categorie deoameni. "Îi ajutăm să-şi depăşească depresia şi fricile, să înveţesă spere şi să redevină încrezători, astfel încât să o ia de lacapăt. Am observat că mulţi oameni au devenit aşa în ultimul timp.Poate că cei care înainte de criză au avut mai mulţi bani au ajunsacum mai deprimaţi decât ceilalţi, care au avut mai puţini. Printrealtele, îi învăţăm să-şi spună zilnic: «Voi reuşi! Pot!» Să nuabandoneze niciodată", ne explică Daniela Cristea, coordonator deproiect. În fiecare an organizează mai multe astfel de tabere cupsiholog, şi, de fiecare dată, oamenii pleacă acasă schimbaţi.Aflaţi mai multe despre taberele pentru adulţi pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO