ZF 24

Suspectul Gheorghe Dincă spune că e nevinovat. Avocatul: Sângele din curte este de natură animală

Suspectul Gheorghe Dincă spune că e nevinovat....

Autor: Florin Zafiu

28.07.2019, 12:20 89

Bogdan Alexandru,avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că nu sunt probe noi găsite în ultimele 24 de ore,iar sângele din curte este de natură animală. Mai mult, apărătorul spune că procurorii au încercat insistent să afle despre Alexandra de la suspect, dar acesta susţine că nu ştie nimic

"Este o placă ce se vedea şi pe imagini şi pe care era sânge. Dar specialiştii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (...) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent şi a spus de fiecare dată că nu ştie, nu sunt urme vizibile", a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: "Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat"

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunţă că duminică, pe proprietatea suspectului se află şi soţia sa. "Nu este audiată, are doar activităţi gospodăreşti.Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizaţi toţi, e un soţ normal care şi-a îndeplinit rolul de soţ şi care în opinia ei nu putea face aşa ceva şi a fost total surprinsă"

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat şi că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marţi. Suspectul nu a fost evaluat pshihiatric, a spus avocatul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO