ZF 24

Superbet Group l-a numit pe Jimmy Maymann în funcţia de CEO, începând cu data de 15 ianuarie 2024, în locul lui Johnny Hartnett, care intră în Consiliul de Administraţie în calitate de Director Non-executiv

Superbet Group l-a numit pe Jimmy Maymann în funcţia de...

Autor: Roxana Rosu

15.11.2023, 16:41 226

Superbet Group l-a numit pe Jimmy Maymann în funcţia de CEO, începând cu data de 15 ianuarie 2024, în locul lui Johnny Hartnett, care se va alătura Consiliului de Administraţie în calitate de Director Non-executiv.

Jimmy Maymann, actual vicepreşedinte al CA, are experientă de leadership şi antreprenoriat, fiind investitor în domeniul tehnologiei. El este cofondator al platformei  GoViral, care a fost vândută către compania americană AOL în anul 2011.

Jimmy Maymann a deţinut funcţia de Vicepreşedinte Executiv al portofoliului de mărci de conţinut deţinut de către compania AOL. Anterior, el a fost CEO al publicaţiei The Huffington Post,.

„Superbet are un potenţial imens în ceea ce priveşte scalabilitatea afacerii şi extinderea în pieţele internaţionale, toate într-un cadru solid de încredere existent între Grup, clienţii săi şi decidenţii instituţionali care reglementează industria”, a spus Jimmy Maymann.

Superbet a fost fondat în 2008 de Sacha Dragic, fiind prezent în 10 ţări, cele mai importante pieţe fiind în România, Belgia, Polonia şi Serbia.

Între acţionarii grupului se află şi fondul de investitii american Blackstone, care a realizat, în 2019, o investiţie strategică minoritară în valoare de 175 milioane euro.

„Îi sunt recunoscător lui Johnny Hartnett pentru impactul său extraordinar asupra creşterii Grupului Superbet în ultimii cinci ani şi sunt încântat că va prelua o nouă funcţie în Consiliul de Administraţie. Johnny lasă în urmă o echipă excelent pregătită pentru a performa şi pentru a îndeplini obiectivele noastre ambiţioase. Mai mult, sunt încântat de numirea lui Jimmy Maymann, deoarece aduce aptitudini de leadership excelente şi o experienţă remarcabilă, potrivite perfect pentru a continua şi accelera scalarea modelului nostru de business, care va fi realizată prin intermediul echipelor noastre de profesionişti dedicaţi”,a spus Sacha Dragic, Fondator şi membru al Consiliului de Administraţie, Superbet Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO