ZF 24

Sunt 100% şanse ca Hagi să demisioneze de la Galatasaray. Vineri, meciul decisiv

Sunt 100% şanse ca Hagi să demisioneze de la Galatasaray. Vineri, meciul decisiv

Autor: Pro Sport

16.03.2011, 16:59 21

Meciul de vineri al echipei de fotbal antrenate de GheorgheHagi, Galatasaray Istanbul ar putea fi decisiv în privinţaviitorului antrenorului la echipa turcă, acesta putând demisionatîn cazul unui rezultat negativ, scrie ProSport.

"Regele" susţine însă că îşi va duce proiectul până la capăt:"Am scrisoarea de demisie pregătită, dar nu e genul meu sărenunţ.", spune Hagi în Fotomac.

"Nu voi da înapoi, indiferent de rezultatul din meciul cuFenerbahce. Normal că îmi doresc din toată inima să câştigăm!", amai spus "Regele", informează sursa citată.

Hagi a venit la Galatasaray în toamna anului trecut, chiarînaintea unui meci cu Fenerbahce, 0-0, şi îşi doreşte să încerce săo învingă de această dată pe marea rivală în meciul direct de peTurk Telekom Arena.

Primul mandat de la Galata s-a terminat tot după un meci cuFener, finala Cupei Turciei, câştigată de echipa lui Hagi cu5-1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO