ZF 24

SUA: Legea privind asigurarile de sanatate, retrimisa la Camera Reprezentantilor din cauza unei erori de proceduara

25.03.2010, 15:33 14

Legea privind reforma sistemului de asigurari de sanatate,sustinuta de presedintele american Barack Obama, va trebuiretrimisa la Camera Reprezentantilor pentru un nou vot, din cauzaunei erori de procedura, a declarat purtatorul de cuvant alliderului majoritatii democrate din Senat, informeaza Mediafax.

"Dupa ore de incercari de blocare" a textului, republicanii "augasit doua dispozitii relativ minore, care constituie vicii aleprocedurii din Senat, si va trebui sa retrimitem textul in fataCamerei Reprezentantilor", a declarat miercuri seara Jim Manley,purtator de cuvant al liderului majoritatii democrate din Senat,Harry Reid.

Aceasta masura reprezinta un revers pentru democrati, care auvotat in final textul duminica, in Camera Reprezentantilor, cu 219voturi pentru si 212 impotriva, dupa mai multe luni de negocieridificile. Mai multe despre retrimiterea legii privind asigurarile desanatate Camerei Reprezentantilor din SUA cititi pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO