ZF 24

Stefanel, unul dintre primele branduri străine de modă care au intrat în România la începutul anilor ’90, revine pe piata locală cu un magazin în Băneasa Shopping City, prin intermediul firmei Unic Brands

Stefanel, unul dintre primele branduri străine de modă...

Autor: Roxana Rosu

10.10.2023, 14:58 163

Stefanel, unul dintre primele branduri străine de modă care au inrat în România la începutul anilor ’90, revine pe piata locală cu un magazin în Băneasa Shopping City, prin intermediul firmei Unic Brands, care operează şi magazinele Guess şi Liu Jo.

Unic Brands intenţionează să consolideze prezenţa brandului Stefanel în România prin deschiderea de noi magazine în viitorul apropiat.

Magazinul din Băneasa va fi deschis sămbătă, 14 octombrie.

"Suntem extrem de bucuroşi să anunţăm reintrarea STEFANEL în România prin deschiderea unui concept nou de magazin Unic Brands. Acest moment marchează o etapă importantă în dezvoltarea noastră şi reflectă angajamentul nostru de a aduce branduri iconice şi inovatoare pe piaţa românească. Cu calitatea şi rafinamentul inconfundabile ale brandului STEFANEL, suntem convinşi că această nouă experienţă de shopping va cuceri inimile românilor", au precizat reprezentanţii Unic Brands.

Brandul a fost fondat în 1959 în Italia, de Carlo Stefanel.

În 2021 brandul a fost preluat de OVS, un retailer italian detinut de Italian Tamburi Investments Partners, care a preluat şi 100 dintre foştii angajaţi, arhivele mărcii şi 30 de magazine monobrand din Italia.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO