ZF 24

Solutiile de securitate pentru calculatoare Kaspersky Lab, distribuite in Romania prin Omnilogic

09.03.2010, 19:38 24

Omnilogic si Kaspersky Lab au incheiat un acord pentrudistributia solutiilor de securitate Kaspersky Lab, atat pentrusegmentul corporate, cat si pentru utilizatorii individuali.

Prin acest parteneriat Kaspersky Lab Romania continua sa seextinda spre segmentul de business, strategie care va continua siin 2010, se arata intr-un comunicat al celor doua companii.

"Incheierea acestui parteneriat reprezinta un pas important inconsolidarea retelei noastre de parteneri, deoarece Omnilogic esteunul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT", spuneTeodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania siBulgaria.

In calitatea sa de Value Added Distributor al Kaspersky Lab,Omnilogic va distribui toate solutiile de securitate Kaspersky Lab,concentrandu-se pe suita Kaspersky Open Space Security Release 2,lansata la finalul anului trecut in Romania. KOSS Release 2 includenoua varianta a Consolei de Administrare Kaspersky, o interfata demanagement centralizat si trei aplicatii pentru protectia statiilorde lucru si a serverelor ce ruleaza pe sisteme de operare MicrosoftWindows.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO