ZF 24

SIF Moldova vizeaza un profit in scadere in 2007 si va avea un administrator provizoriu

29.04.2007, 12:53 13

SIF Moldova mizeaza in 2007 un profit net de 43,9 milioane de lei (13,2 mil. euro), in scadere cu 4,4 milioane de lei fata de rezultatul obtinut anul trecut si va avea un administrator provizoriu, dupa ce niciun candidat nu a intrunit numarul necesar de voturi.
La Adunarea Generala a Actionarilor au participat sambata, la a doua convocare, detinatori a 19% din capital, au declarat surse din actionariat.
Candidatii pentru functia de membru in Consiliul de Administratie au fost Teodorescu Adrian Daniel, consilier juridic la Banca Transilvania, Serbu Dorel, de la SSIF City Invest, Tudor Dumitru, membru in CA Biofarm.
Intrucat administratorul nu a fost desemnat, actionarii au mandatat Consiliul de Administratie sa numeasca un administrator provizoriu. Potrivit surselor, administratorul provizoriu va fi, cel mai probabil, Serbu, care a primit cel mai mare numar de voturi.
Actionarii au votat, de asemenea, un dividend brut de 0,063 lei pe actiune pentru anul trecut, in scadere cu 6% fata de suma din 2005. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO