ZF 24

Sharp: Pieţele est-europene au cel mai mare potenţial de creştere în anii următori

Jacek Klekowski, preşedintele Sharp Electronics pentru Europa de Est

Jacek Klekowski, preşedintele Sharp Electronics pentru Europa de Est

Autor: Ioana Nita

04.09.2013, 00:05 138
Producătorul japonez de echipa­mente electro­nice Sharp ţinteşte majorarea afacerilor din România la circa 8-10 milioane euro pentru următoarea perioadă, odată cu deschiderea unei filiale la Bucureşti, zonă aleasă datorită potenţialului de creştere al pieţei de profil din această regiune.
 
„În prezent există două tendinţe: pieţele din vestul Europei se confruntă cu tot mai multe probleme, iar pieţe est-europene se dez­voltă. Cererea de pe piaţa de profil din România şi Bulgaria va creşte mult mai repede în următorii ani decât în celelalte ţări pentru că PIB-ul şi puterea de cumpărare vor creş­te semnificativ în următoarea perioadă“, a declarat Jacek Klekowski, preşedintele Sharp Electronics pentru Europa de Est. El a precizat că în primul an investiţiile Sharp din Ro­mâ­nia şi Bulgaria vor totaliza un milion de euro, ur­mând ca acestea să crească în funcţie de evo­luţia cifrei de afaceri pe cele două pieţe şi de atingerea ţintelor propuse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO