ZF 24

Seres considera acuzatiile la fel de absurde ca si cea de tradare si spionaj

11.04.2007, 16:05 14

Fostul ministru al Economiei si Comertului Codrut Seres, urmarit penal in dosarul Hidroelectrica, considera ca acuzatia care i se aduce este "la fel de fortata si absurda" ca si cea de tradare si spionaj din dosarul privatizarilor.

Seres este urmarit penal in dosarul Hidroelectrica, alaturi de opt persoane din conducerea acestei societati si cea a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), fiind acuzati de subminarea economiei nationale, complot si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, au informat, astazi, surse judiciare.

"Am primit citatie sa ma duc maine ( joi - n.r) la DIICOT (Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - n.r.), dar nu stiu ce contine acest dosar si la ce se refera", a declarat astazi Codrut Seres.

El a adaugat ca se va prezenta la DIICOT si ca va oferi procurorilor toate detaliile necesare privind ancheta deschisa.

"Acuzatia care mi se aduce este la fel de fortata si de absurda ca si cea de tradare si spionaj, de care nu s-a mai auzit nimic de trei luni. Mai au sa ma acuze de genocid si au terminat cu toate acuzatiile", a afirmat Seres. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO