ZF 24

Seful Sectiei Drumuri Nationale Alba, schimbat din functie de ministrul Transporturilor

Seful Sectiei Drumuri Nationale Alba, schimbat din functie de ministrul Transporturilor

Ludovic Orban

23.09.2007, 12:37 45

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a decis schimbarea din functie a sefului Sectiei Alba a Societatii de Drumuri Nationale, in urma unei vizite efectuate ieri in judet, in cadrul careia a constatat mai multe nereguli, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban a declarat, ieri seara, la sfarsitul vizitei in judetul Alba, ca are mai multe nemultumiri legate de activitatea si implicarea sefului Sectiei Alba a Societatii de Drumuri Nationale, Ovidiu Serbu, care l-au determinat sa-l schimbe din functie. Orban nu a dorit sa ofere amanunte despre motivele acestei decizii, spunand ca atunci cand schimba un om prefera "sa-i lase dreptul de a nu-l tavali prin noroi".

"Sunt convins ca experienta dumnealui poate fi utila in continuare Sectiei de Drumuri Alba, dar e nevoie de un alt management (?) E vorba de o alta abordare, e nevoie de mai multa energie, mai multa dedicare, mai mult entuziasm, sa aiba cat de cat o viziune si sa tina pasul cu mine", a afirmat ministrul Transporturilor.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO