ZF 24

Seful Diviziei de Business de la UPC a demisionat

no title
23.09.2008, 10:20 73

Dinu Malacopol, directorul diviziei de business al companiei UPC, unul din cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, a parasit functia detinuta in cadrul operatorului la inceputul acestei luni. El este unul din cei mai cunoscuti manageri din industria locala IT&C.

"Am plecat de la UPC la inceputul acestei luni. Nu pot comenta nimic despre motivele care m-au determinat sa iau aceasta decizie. La fiecare plecare de acest gen se semneaza niste documente care nu imi permit sa fac comentarii. Ceea ce pot spune este ca am ales alte oportunitati de pe piata", a declarat pentru ZF Dinu Malacopol.

El spune ca noul job, pe care nu l-a ales inca, este tot in industria telecom.

"Noul job va fi in aceeasi industrie. Este vorba de doua trei proiecte pe care le discut in acest moment", a spus el.

"Piata telecom din Romania ofera inca numeroase oportunitati. Este loc pe piata pentru produse si servicii inovative, chiar daca este una dintre cele mai concurentiale industrii din Europa", a adaugat el.

Dinu Malacopol face parte din echipa de manageri care lucrau pentru Astral, inainte de preluarea companiei de catre americanii de la Liberty Global, proprietarii UPC, in anul 2005. El a ocupat pentru doi ani si functia de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, pe durata mandatului detinut de Dan Nica (PSD).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO