ZF 24

Sefii SRI, SIE si DGIPI au demisionat

20.07.2006, 19:31 26

Sefii SRI, SIE si DGIPI, respectiv Radu Timofte, Gheorghe Fulga si Virgil Ardelean, au demisionat, din cauza situatiei create in urma eliberarii lui Omar Hayssam, a anuntat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.
Conform acesteia, ei si-au dat demisia in urma unei sedinte convocate de presedintele Traian Basescu, la Cotroceni, in care s-a analizat "situatia creata in urma eliberarii lui Omar Hayssam".
Purtatorul de cuvant al Presedintiei a precizat ca deciziile sefilor SIE, SRI si DGIPI au fost acceptate si ca acestia au termen 30 de zile pentru predarea atributiilor si sarcinilor de serviciu.
Omar Hayssam va fi dat in urmarire internationala, la sfarsitul saptamanii, daca pana atunci politistii nu vor reusi sa-l gaseasca, a declarat, joi, chestorul principal Bujor Florescu, seful Directiei de Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Romane.
Daca joi si vineri Hayssam nu va fi gasit, in ziua urmatoare va fi dat in urmarire internationala, a adaugat acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO