ZF 24

RTC lanseaza prin Mobishop un brand de plati electronice

11.07.2006, 14:29 17

Mobishop, divizia telecom a Grupului RTC a anuntat lansarea ?primului brand romanesc de plati electronice ? Pay Store", care permite efectuarea unor tranzactii financiare de pe un terminal instalat in diferite puncte de prezenta.
In prezent, sistemul Pay Store deruleaza servicii preplatite pentru operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone insa pana la sfarsitul anului 2006, Mobishop isi propune extinderea portofoliului de servicii la plata facturilor de utilitati (gaze, apa, electricitate), servicii preplatite (acces internet, cablu TV, telefonie internationala), servicii financiare (transfer fonduri) si alte plati catre stat (taxe, amenzi etc).
Pay Store este prezent in peste 4000 de puncte de retail, amplasate in locatii din toata tara, de la comercianti independenti la retele internationale de magazine. In urmatoarele 12 luni brandul va fi prezent in peste 6000 de locatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO