ZF 24

Rodica Stanoiu a demisionat din PSD

06.09.2006, 16:11 34

Senatorul PSD Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei in Guvernul Adrian Nastase a demisionat in aceasta dupa-amiaza din PSD.
Stanoiu este al doilea fost demnitar al Guvernului Nastase care demisioneaza in aceasta saptamana din formatiunea condusa de Mircea Geoana. Luni fostul ministru al Industriilor, deputatul Dan Ioan Popescu a demisionat la randul sau afirmand ca este nemultumit de modul in care Geoana conduce partidul.
Demisia lui Popescu a survenit unor informatii din interiorul partidului potrivit carora el urma sa fie schimbat de la sefia Comisiei de Industrie a Camerei. Saptamana viitoare PSD urma, potrivit unor surse din partid, sa decida schimbarea Rodicai Stanoiu de la sefia Comisiei de abuzuri din Senat. Stanoiu si Popescu erau cunoscuti ca apropiati ai fostului presedinte Ion Iliescu.
Rodica Stanoiu a fost audiata marti de CNSAS dupa ce in presa au aparut informatii ca ea ar fi colaborat cu securitatea si ar fi semnat note informative sub numele conspirativ de "Sanda". Rodica Stanoiu a negat ca ar fi avut dosar de retea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO