ZF 24

Roberta Anastase trimite pe liberali in greva

08.03.2010, 16:32 17

Deputatii liberali nu vor mai participa la sedintele in plen aleCamerei, in semn de protest fata de modul in care presedinteleCamerei Deputatilor, Roberta Anastase, conduce sedintele BirouluiPermanent, a declarat in urma cu cateva minute liderul grupuluiCalin Popescu Tariceanu, el precizand ca parlamentarii PNL vorsemna listele de prezenta dar nu vor intra in sala.

"Ma refer la nerespectarea de catre doamna Roberta Anastase si agrupului PD-L a regulamentului si a modului de functionare asedintelor, pentru ca saptamina trecuta la votul pentru ordonantade urgenta privind functionarii publici nu au fost decit 168 devoturi pentru adoptare, sub minimul necesar", a spus Tariceanu.

El a acuzat PD-L ca incearca sa isi creeze majoritateparlamentara cu dezertorii din PSD si PNL si a cerut o intalnire aliderilor parlamentari pentru a stabili modul de functionare asedintilor comisiilor de acum inainte si "drepturile" deputatilorindependenti, care, in opinia sa, nu vor putea sa isi formeze ungrup parlamentar propriu.

Un anunt similar privind absenta din plen urmeaza sa vina si dela PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO