ZF 24

Restructurare de personal si investitii de cateva zeci de mil. de euro la RADET Bucuresti

19.06.2007, 01:00 37

RADET Bucuresti va avea, incepand de anul viitor, un sistem electronic de detectare a avariilor in retea, in timp real, insa aceasta investitie este conditionata de Primaria Capitalei de un program de restructurare al regiei, care presupune si disponibilizari de personal.
"Astazi (luni - n.red.) am avut o sedinta operativa cu directorii din primarie si cu cei ai regiilor. Domnul Ramba (directorul RADET - n.red.) m-a informat despre intentia sa de a eficientiza regia si mi-a spus ca are in vedere si unele disponibilizari de personal. Acum astept propunerea sa", a precizat Videanu.
Potrivit directorului RADET, Virgil Ramba, pana la sfarsitul anului urmeaza sa fie desfiintate 800 de posturi in cadrul regiei, din cele 5.041 existente la ora actuala.
"Trebuie sa renunti la oamenii ale caror posturi sunt inutile, pentru ca vorbim de retehnologizare. In orice caz, nici nu concep o disponibilizare atat de mare fara a lua in considerare acordarea de salarii compensatorii", a spus Videanu.
Municipalitatea intentioneaza sa investeasca in retehnologizarea RADET cateva zeci de milioane de euro, bani cu care sa modernizeze cele aproape 800 de puncte termice si sa creeze un sistem electronic de identificare, in timp real, al avariilor din retea. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO