ZF 24

Republicanul care l-a "infrant" pe Obama a pozat in reviste pentru femei

Republicanul care l-a "infrant" pe Obama a pozat in reviste pentru femei
20.01.2010, 13:27 47

Republicanul Scott Brown, care a castigat marti alegerile pentrupostul de senator in Boston, Massachusetts a pozat in tinerete golin reviste pentru femei, potrivit cotidianului britanic DailyMail.

El a aparut de doua ori nud in revista Cosmopolitan, in 1982, cusumele incasate pentru sedintele foto reusind sa-si plateascataxele la facultatea de Drept din Boston.

Victoria lui Brown este cu atat mai suprinzatoare cu catMassachusetts este un stat "democrat", republicanul reusind sa oinvinga pe Martha Oakley, din tabara lui Obama. Cei doi au concuratpentru scaunul de senator al lui Ted Kennedy, unul din sfatuitoriicei mai apropiati ai presedintelui american, senatorul republicanmurind anul trecut. Odata cu victoria republicanului, controversatareforma a sistemului sanitar propusa de Obama este pusa sub semnulintrebarii, pentru ca democratii au pierdut astfel majoritatea dinSenat care le permitea sa treaca legea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO